Vårlov

Den här veckan har vi haft Vårlov. Vårlovet börja med att min kompis kom hem till mig vi spela mest tv-spel. I min skola är det bara 4 som har om man räknar med mig så därför ville hon spela hela tiden. Nästa dag var en shoppingdag för då köpte vi dåde utemöbler och lampor. Sen åkte vi hem för jag och Maja var trötta.

Nästa dag kom en annan kompis vi möttes där floden delar sej hon hade med hennes enhjuling och jag hade min. Sen gick vi tillbaka hem och fika sen åkte vi buss till en bowlings-bana och körde lite sen åkte hon hem.
  Klicka på bilderna så blir dom större.

Nästa dag var vi på en blomster affär och köpte massor med blommor och stenar och ett ritblock till mig och pennor och såp-bubblor till mig och Maja och en hylla och massor mer.

Nästa dag  var vi hemma på middag hos Majas kompis. Dom hade bjudigt hela klassen även att dom inte hade så stort hus. När dom gorde maten var alla ute och lekte. Sen spela vi spel och lekte inne.

Nästa dag var en bra dag vi skulle äta picknick vid floden med mina klasskompisar när vi åkte till floden så mötte vi en annan kompis hon skulle köpa mat och när vi var framme var dom redan där sen kom min klasskompis som hade köpt mat och då lämna hennes mamma henne för hon skulle jobba det var en jättekul dag.
 

Nästa dag gick vi till ett tempel där var det ett golv som lät som fågel-kvitter när man gick på det det var jättemånga turister det är faktiskt 40000000 turister i Kyoto varje år.
 

Flickornas dag

I helgen var det dockfestival eller girls day. Det är en fest som man ska hylla sina döttrar och där ska man köpa en krans med 2 dockor i och lägga den i vattnet och de flyter iväg och då får sina barn lycka. Dom tror inte på jultomten som vi. Vi träffa mina skolkompisar det var Felline och Ellionor. Ellinor flyttar hem till USA i sommar så därför la hon i korgen direkt annars ska de sparas ett år hemma.

image24

image25

image26

Nara

Förraförra helgen var vi i Nara och där finns massor med rådjur. Det bästa med det var att dom var tama och att de var snäll och man kunde köpa kakor och mata dom. Det sämsta var att de följde efter mej och puffade mig i baken för att jag hade kakor. Jag och mamma blev bitna i jackorna.

image22

image23

Snöläger utan snö

För ett tag sen var jag och mamma på snöläger. Det var massor med scouter som bjudit in vår skola. När vi skulle samlas utanför en hamburgerställe som heter Lotteria så fick alla en scout som tog hand om en. Min scout var jag med hela helgen och samma med alla andra med sin scout. Min scout hette Rie.
På lägret lekte vi både lekar och bada och letade björnspår.
På bilden under är det jag och Rie och Brittney och hennes scout.

image20

image21


RSS 2.0