KANOT

Igår var jag och åkte kanot med min kompis Brittany. Det var kul. Vi var med lärare som lärde oss att åka kanot.
 
Först hade vi träning och åkte runt i en liten sjö.


Efter träningen så åkte vi och hade picknick på en liten ö.


 Där var det en äng och där plocka vi blommor. Det var en tjej som kunde göra kransar av blommor vi gav blommorna till henne. Vi fick massor av kransar. Sen åkte vi tillbaka.
image54

Apor

Idag har vi varit och sett på apor. Det var häftigt för dom gick fritt  i skogen. Det fanns ett hus där man kunde ge dom mat dom stoppa in handen genom fönstret och fick bananer eller nötter. 

Utanför huset fanns en bäck som de tvättade sig i.
Efteråt åt vi vid floden för när vi gick upp fanns en skylt där det stog att man inte fick äta där så vi fick äta efter. Det var jobbigt att gå i alla trappor.  

Det var en rolig dag.

image44

Här en bild då hela skolan gör en smile-gubbe på skolgården.
image45

En helg i Japan

Igår var vi vid floden och åt picknick jag och maja åt mcdonalds och mamma och pappa åt sushi.På vägen dit åkte jag enhjuling för vi är så nära floden. Maja och jag gick med mamma i vattnet när vi kom upp flög vi drakar. Maja ville inte så pappa fick göra fast Majas fasna i trädet men vi fick ner den fast den gick sönder men vi tejpa den. Idag ska vi åka till en ap-park där går det omkring en massa apor. Jag ville ha med mig en kompis men ingen kunde en av dom skulle på scouter och två skulle leka med varandra så det blir väl bara vi idag.

Affär projekt

I dag har vi haft våran affär. Vi samla in 38 675 yen men vi vet inte vad vi ska göra med dom. Vissa säger ENJULINGAR. Jag tycker det var ett  bra sätt att lära oss på. För det var kul och man lär sig. När vi hade affären behövde vi jobba med massor av saker det var faktiskt ganska jobbigt men kul. Jag har lärt mig en massa saker. Förra saken vi läsde oss om var magneter. Det var också kul för då fick vi lära oss att göra magnetspel och nästa sak vi ska göra är om museum. Jag tror det är kul.
image35

Ingen påsk

Idag är det ju påsklov i Sverge men här är det ingen påsk direkt men man får väl se om mamma och pappa lägger några påskägg. Majas klass ska måla påskägg jag vet inte om vi ska göra det alls.
image36

image34

U.O.I

I över en månad har vi hållit på med ett projekt i skolan som kallas U.O.I. (Unit Of Inquirement). Där har vi lärt oss om needs och wants det betyder behöver och vill ha. För att vi skulle lära oss om det gjorde vi två stora papper och limmade och klippte ut en massa saker ur en tidning och om man behövde det så limma man fast det på need pappret och om man vill ha så klistrar man fast på wants pappret.Fast nu ska vi göra ett eget företag som säljer leksaker, man tar med sig sådana leksaker man inte behöver mer och så säljer vi det. Fast vi måste göra saker först som hur ska alla veta att vi har en affär och vad ska den heta och vad ska vi säja för sång tillexempel macDonalds sång är you loving it. Det gör vi i min skola nu.   


RSS 2.0