Bönfestival

monstermajs

I lördags var vi på bönfestival. Då ska alla onda andar och djävlar försvinna genom att man äter bönor och eldar upp gåvor i en stor jätteeld. När vi var på väg hem så mötte vi djävulen ps se bilden ovanför.

rasterna

unibike

På rasterna åker jag Unibike eller leker kull som heter tag på engelska.

Japanska

japanska

Här har jag skrivit i inochichi , det är grisens år. Vi har japanska-lektion varje dag.

Mitt klassrum

klassrumskolsalen

Här är mitt klassrum. Klassen är en 2/3:a. Jag är en av de äldsta för de som går i trean är födda från 1 september 1997. Nästa termin hamnar jag i en 4/5:a då blir jag inte bland de äldsta. Vi har hjälpfröknar.

Kyoto International School KIS

skolan

Det här är skolan utifrån. Ser ni mig?
Vi ställer oss på led varje morgon.

Min första kompis

chloe

Det här är Chloe, min första kompis här. Jag har varit hemma hos henne och hon har varit hos mej. Hon kommer från England.


Ellionor, jag och Maja

Ellionor, jag och Maja

Här är jag och min klasskompis Ellionor och Maja. Hon kommer från New York och kom hit i somras och flyttar tillbaka i sommar så hon är här i ett år. Det är lite krångligt att leka men någon som pratar engelska. Vi spelar playstation för då pratar man inte så mycket.

Hotell Rubino

utanför hotellet

Här står Maja och jag utanför hotellet. Vi bodde här nästan 2 veckor. Vi hade 2 rum bredvid varandra.

Mina kompisar och jag mailade med varandra med hotellets dator i receptionen. 


flygplatsen

flygplatsen

Efter lång flygresa är vi framme i Osaka. Nu ska vi åka tåg till Kyoto. Jag är hungrig och snurrig för jag inte har ätit något på flyget. Denna gång kräktes jag i alla fall inte när vi landade som jag gjorde när pappa och jag var här i november. Maja och jag var jättetrötta när vi landade. Mamma och Pappa föreslog att vi skulle åka på väskorna, så det gjorde vi.

RSS 2.0